Välkommen till
   Täby Golfcenter

Kräftslaget avgjort - banarbetarna segrade!!2015-08-16

Kräftslaget samlade 16 par av olika sammansättningar - gifta par, kompisar, hoplottade par och även omaka par förekom i startlistan. Med tanke på de bästa förutsättningarna - bra klimat och fantastiskt underlag, var förväntan stor att rekordet för kräftslaget på kombislingan, par 67, skulle slås. Nu blev det inte så utan segerresultatet blev några tiondelar över rekordet, men 58,2 med handicap avräknat var helt ok. Vann gjorde inte helt oväntat banarbetarna Anton Tillberg och Viktor Idevall, men de har ju koll på de flesta grässtråna på banan. Tvåa blev paret Vinberg, Carl-Henrik och Charissa på 58,5 och trea blev ungdomarna Joakim Selander och Erik Dahlgren med banarbetareförflutet. Ytterligare två par hade under 60 nettoslag.

Efter tävlingen vidtog puttningstävling som vanns av Carl-Henrik, en lyckad dagför honom således. Till kräftor, räkor, sallader, bröd, ost, mm blev det sedan sedvaligt lotteri. Denna gång blev Kenneth W lottlös... Lasse Melin var en utmärkt värd i ordförandens frånvaro...

Skrivet av: Bobby Edenberg